Последният пост на съпруга убиец: Честта е по-важна от живота

„Честта е по-важно от живота“. Това са последните думи на 48-годишния Любомир Славейков, написани в профила му във Фейсбук в 0.27 часа тази нощ. Минути по-късно мъжът ще пребие до смърт и ще нанесе множество порезни рани по тялото на 48-годишната си съпруга Светла Славейкова.

Още по темата

В „къщата на ужасите“ в столичния кв. „Модерно предградие“ е и 20-годишният им син. Съпрузите имат и 22-годишна дъщеря. Те обаче били разделени, а Светла Славейкова от месеци била жертва на домашно насилие, но никога не е подавала сигнал в полицията или прокуратурата. След като убил съпругата си, Любомир се намушкал в областта на сърцето и прерязал китките си. Пристигналият на място екип на Спешна помощ го е транспортирал в „Пирогов“ в много тежко състояние. Лекарите в спешната болница и в момента се борят за живота му. 

През последния месец 48-годишният мъж е написал няколко поста, които са предвещавали кървавия завършек на брака му.

Само преди 5 дни, ядосаният Любомир е публикувал видео и е оставил коментар: „Това не е остатък от последния ми магазин. Това са обувките на шибаната ми бивша жена, които още не си е взела, че не са в сезон.Явно фалита е бил неизбежен„. Ден по-рано пък мъжът пише: „Живота беше приказка, сега е кошмар,но Чичо ще си направи от лимоните една лимонада и герой в нова приказка“.

За съжаление „приказката“ всъщност е кошмар.

От прокуратурата съобщиха още, че убийството на Светла Славейкова е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост – на жертвата са нанесени множество травматични увреждания в областта на гърдите и главата. Установен е и мотивът за убийството – ревност.

Разследването по случая продължава. Очакват се резултатите от назначената съдебно-медицинска експертиза, която ще покаже точната причина за смъртта на 48-годишната Светла Славейкова – побоя или порезните рани.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Изберете новини от Вашата област

Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич  Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив Разград  Русе Силистра Сливен Смолян Смолян София  София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София