Генерал Мутафчийски: Ще се загубят човешки животи +ВИДЕО

Генерал Мутафчийски: Ще се загубят човешки животи +ВИДЕО
Генерал Мутафчийски или как се произвежда паника?

Елементарна математика на една епидемия! Една епидемия, която е в главите ни! Нека да направим един анализ на някой фактори. Кои са нещата, които подсилват имунната система?

1. Движението – доброто оросяване дава добър тонус на организма.

2. Слънчевата светлина – витамин Д, който си го набавяме от слънцето, който е най-жизненият за борба с всички вируси.

3. Паниката и стресът намаляват над 70% имунната система и съпротивителните функции на организмът. На практика това се знае и използва от векове.

За да се смаже духът на някого той е хвърлян в тъмница и липсата на светлина, обездвижване и постоянен стрес и страх са ключовете фактори той да бъде погубен. Днес карантината ни казва да се седим по домовете – обездвижване и липса на слънчева светлина и после един генерал сутрин и вечер ви повтаря колко са се разболели, колко са умрели и някак си всеки чака своят участ, но паниката е на максимум.

Правителството на фона на този геноцид и изтребление ни обяснява, че някак си народът рязко се е влюбил във своите палачи. Едва ли не сме развили стокхолмски синдром в тази измислена театрална постановка. Истината е различна и рано или късно ще я видим на площадите тази така наречена народна любов. Всичко е една голяма заблуда и заблуждаващите също са заблуждавани и това може да се види с една елементарна математическа сметка. Няма един човек на улицата, който да не псува и къде ги намериха тези, който 80%, че и да ги харесват.

Вижте това видео и ни кажете вярвате ли на правителството и оставете коментар, ако не, защото тези слугинажни агенции и медии облъчват обществото, че видите ли всички обичат двамата Бойко и правителството. Какво стана с рейтинга на Слави Трифонов и Румен Радев, с рейтинга на Мая Манолова? Добре, че дойде един вирус, че всички да говорят за него и всичко друго да остане в периферията. Един ден когато карантината изтече и рейтингът им ще се отече и периферията ще се озове в центъра – площадите на София!

Тогава всички ще скандираме ОСТВАКА, а управляващите ще ги очаква дълга карантина в затвора.

Сподели преди да бъде свалена тази публикация, нека хората видят с очите си рецептата за избавление на доктор Мутафчийски и Бойко Борисов и кой от кого ще се избави бъдещето ще покаже.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!