Атанас Стефанов: Пред Господ Бог всички сме равни!

Атанас Стефанов: Пред Господ Бог всички сме равни!
Атанас Стефанов е човекът, който подари икона на св. Иван Рилски на Владимир Путин.

Човекът, който развява божиите знамена и прославя православието, да правото на слава или както казва той „не е нужно да си важен, важно е да си нужен“ и там където трябва да се даде вяра, надежда и любов, там където свети Иван Рилски ни насочва и ние сме там.

На не един митинг или протест сме виждали църковните знамена на първата линия хоругвите с лицата на Васил Левски, свети Иван Рилски, които водят народа.

Атанас Стефанов: Пред Господ Бог всички сме равни!

Пред Бог всички сме равни и когато свети Иван Рилски, закрилник на Българският и Руският народ застане редом с нас и няма сила на света, която да е против нас. Няма лидер или диктатор, който да е по голям от божията сила и всеки се смирява, всеки се прекланя, всеки се подчинява.

Атанас Стефанов: Пред Господ Бог всички сме равни!

Атанас Стефанов го доказа когато бе на пресконференцията на Владимир Путин и му подари иконата на свети Иван Рилски да го пази и закриля, да ни обединява и двата народа, но тук ролята на свети Иван Рилски е много голяма, защото целият свят е вперил поглед в думите на Путин за глобалните проблеми, за световните гео политики и всичко станало то се превърна в един миг като на финала всички говориха за Иконата и ето как Божията сила променя всичко, променя всички интереси.

Атанас Стефанов: Пред Господ Бог всички сме равни!

И така вчера на митингът пред народното събрание и пред Министерският Съвет виждаме как там където са църковните хоругви и божията намеса духовната сила действа.

Виждаме лидерите на Възраждане и партия МИР как променят държанието си, как агресията се превръща в смирение, как православието действа. Вижте видеото!

Няма сила по-голяма на света от чистата вяра като през вековете тя ни е съхранила като народ, тя ни повеждал и в добро и в зло както е казал Климент (светско име Васил Николов Друмев) е български писател, духовник и политик от Консервативната партия.

Той е автор на първата българска повест и първата българска драматична пиеса с оригинален сюжет. След Освобождението е митрополит на Търновската епархия на Българската екзархия и два пъти е министър-председател на България. България е православна държава и по дух и конституция и всички ние трябва да тачим и предаваме вярата си, защото няма православие, няма България и те го знаят. Господа управляващи, пред Господ Бог всички сме равни!


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!