Борисов за Менда Стоянова: Мазна ѝ била косата и затова ми отказа да отиде в една телевизия

Аз се подстригвам сам, мога да ви демонстрирам. Прическата ми е толкова елементарна, че само трябва някой да ми помогне да си обера врата.

Това призна премиерът Бойко Борисов по повод информациите, че е наредил да следят Мая Манолова при ходенето й в салона на бул. „Христо Ботев“. Изказването му се превърна в хит в мрежата.

Той обясни, че няма по-нормално от това жената да отиде на фризьор, преди да излезе по телевизията, разбрал той след случай с Менда Стоянова, която му отказала участие в медия, заради косата си. Борисов се ядосал и й казал: тогава си отивай в Пловдив. Стоянова си тръгнала. След това ми звъняха 5-6 жени от ГЕРБ – Фандъкова, Лили Павлова…

Ето думите на Борисов от пресконференцията днес: „Преди години в Народното събрание на Менда (Стоянова) й казах на среща на 4 очи да отиде (в една от телевизиите) да обясни нещо за бюджета.

– Няма да ида! – каза тя.

-Как няма да идеш?! Ще идеш или ще си идеш за Пловдив!

И тя стана и си замина.

Следобед ми се обаждат Фандъкова, Лилито Павлова, Цвета – 6-7 от жените на ГЕРБ, които се ползват с авторитет пред мене.

Аз очаквам, че може да ме закачат за Менда и ще ги изпъдя и тях. Сядаме, ама те хитри…

Думата взе Фандъкова и започна отдалече:

– Г-н Борисов, за вас много ли е важно да играете футбол?

– Много е важно, защото така си изкарвам стреса.

– А че докторите казват, че имате 4 операции на коляното, важно ли е да се съобразите?

– Важно е, ама пак играя. Е, същото било и с прическата на жената, на Менда ѝ била мазна косата.

До ден днешен знам, че преди някоя жена да ходи пред телевизора, трябва да си прави фъш-фъш, обем да си прави“, разказа с въодушевление премиерът.

Борисов добави, че вече е на мнение, че няма по-нормално от това да отидеш на фризьор. „Това е уважение и към себе си и към другите хора“, каза той.

„И аз искам да имам фризьор, но няма какво да ми фризира“, завърши Борисов. 


Източник: Епицентър

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!