Борисов обяви Неджда Петкова за кандидат-кмет на ГЕРБ в Добрич

Надежда Петкова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Добрич. Това обяви председателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов на Летния университет на Младежката структура на партията, който се проведе във Варна.

Изборът на Борисов е особено важен, като се има предвид, че в края на май той недвусмислено заяви, че ще има големи промени в някои организации на ГЕРБ. Добрич бе сред тях.

„Някои организации или ще ги разформировам, или наново ще ги правя. В Добрич и Плевен ще чистя всичко до корен!“, каза тогава премиерът.

Вчера той качи на страницата си във фейсбук повече от 120 снимки с млади надежди на ГЕРБ от форума във Варна.

Надежда Димитрова Петкова е магистър по „Електронна техника и Микроелектроника” от Технически университет – Габрово и бакалавър по „Счетоводство и контрол” от Икономически университет – Варна. Работила е като лектор по информатика, като оперативен счетоводител. Била е и финансов консултант, а от 2005 г. ръководител на Бизнес център – Добрич. Петкова е била и заместник-кмет на Добрич с ресор „Икономическо развитие и европейски фондове” в периода 2007 – 2015 г.

Като експерт е участвала в подготовката на проектни предложения на общините Пловдив, Столична, Силистра, Шабла, както и в оценката на проектите от Инвестиционната програма на община Русе. Участва в разработването и подпомага управлението на проектните предложения, включени в инвестиционната програма на община Варна. Семейна е, има син и дъщеря, и двамата са състезатели от националните отбори по волейбол.


Източник: Епицентър

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!