БСП – Пловдив подрежда листа и избира кандидат-кмет на 7 септември

БСП – Пловдив подрежда листа и избира кандидат-кмет на 7 септември. Това съобщиха от пресцентъра на БСП – Пловдив.

На 7 септември 2019 г. от 11:00 часа в зала „България” на Международен панаир – Пловдив ще се проведе заседание на Градската партийна конференция на БСП – Пловдив.

Дневният ред предвижда доклад за актуалната политическа обстановка, приемане на предизборна платформа за МИ 2019, подреждане на кандидатска листа на общински съветници по утвърден от Градския съвет модел, избор на кандидат за кмет на Община Пловдив.

Съгласно Устава на БСП вотовете са тайни и се провеждат след обсъждане на кандидатурите със съответните отводи и самоотводи. На форума номинираните кандидати за кмет социалисти ще имат възможност да представят своите управленски виждания и проекти за Пловдив.

„Фокус“ припомня: Във вторник Националният съвет утвърди излъчените от районните конференции кандидати на БСП за районни кметове в Пловдив – Тодор Стоилов за р. Централен, доц. Ангел Иванов за р. Южен, д-р Атанас Баташки за р. Северен, Добромира Тошева за р. Тракия, инж. Йордан Василев за р. Източен и Десислава Йорданова за р. Западен.


Източник: Епицентър

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!