„Воля“ и „Демократична България” се регистрираха в ЦИК за местния вот

Марешки също регистрира „Воля“ за предстоящия местен вот. „Воля“ се регистрира в ЦИК за участие в местните избори през октомври.

Партията на Веселин Марешки внесе четвърта документите си за вота. Само за три дни още преди няколко седмици ВОЛЯ събра 7590 подписа – това е три пъти повече от изискуемите по закон за регистрация.

От „Воля“ коментират, че 4-ката е хубаво число, символ на работата, която се възнаграждава. Според нумерологията 4-ката е волево число, число на мисълта, на движението, число след което започва по-добър живот, съобщи Novini.bg

От профила си в социалната мрежа Фейсбук лидерът Веселин Марешки благодари на членовете на „Воля“ и на симпатизантите за отличната работа в събирането на подписите и пожела позитивна и ползотворна кампания.

„Внесохме 5400 подписа. Регистрирахме Демократична България. Това са вторите избори, на които обединението участва. Това каза пред журналисти пред ЦИК Христо Иванов, съпредседател на „Демократична България”.

Иванов посочи, че очакванията им са да покажат допълнителна консолидация на подкрепата за движението като реална алтернатива на управленския модел в страната. „Защото очевидно и особено в София е, че нито Фандъкова може да бъде алтернатива на Мая Манолова, нито Мая Манолова може да бъде алтернатива на Фандъкова. Трябва трета реална автентична алтернатива и ние я даваме с арх. Борислав Игнатов, говоря за софийската надпревара“, заключи той.


Източник: Епицентър

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!