Време ли е за връщане в офиса?

Надеждите на хората за връщане към нормалната офис обстановка придобиват все по-ясни очертания. Една част от тях вече са срещнали вируса, други са ваксинирани. Разбира се, има и такива, които не попадат в нито една от двете категории, както и хора, които са по-продуктивни в хоум офис условия. Към момента, никой не може да каже със сигурност, какъв е процентът на хората във всяка една от тях. Все пак, сравнително ясно е, че почти всеки от нас се интересува от поднасяната ежедневно статистика за разпространението на вируса.

Какъв е статусът на разпространение на вируса сред вашите колеги?

В поредната ни седмична анкета за предизвикателствата на работното ни място, се опитахме да разберем малко повече допълнителна информация по темата и ви зададохме въпроса:

Какъв е статусът на разпространението на вируса сред вашите колеги?

  • 34% имат наблюдения, че поне една четвърт от колегите им вече са се срещали с вируса
  • 22% твърдят, че повече от половината им колеги са били засегнати
  • 12% споделят, че в техните компании това се е случило с три четвърти от наличния състав
  • 8% са убедени, че почти всички в офиса им са имали среща с вируса

Има и едни други 25% от хората, които казват, че нямат никаква представа и не биха могли да се ангажират с приблизителни цифри. В никакъв случай, данните не са резултат от голяма представителна извадка, но дават добра допълнителна представа за развитието на пандемията. Дали се вижда краят и? Така ни се иска, така и изглежда. При всички положения е крайно време да се настройваме позитивно, но нито за миг да не изпускаме от внимание случващото се.

Участвайте редовно в нашите седмични анкети.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!