ГЕРБ започнаха предизборната си кампания

ГЕРБ започнаха предизборната си кампания
От ГЕРБ започнаха предизборната си кампания, използвайки една ситуация, с която да фокусират вниманието на обществото върху едно лице. Председателят на Националния кризисен щаб проф. Венцислав Мутафчийски.

Понеже разликата в класата на Борисов и Радев е море-океан и затова от щаба на ГЕРБ избраха да се доверят на близък профил на този на Радев. Генерал срещу генерал, ама нашият е професор.
Румен Радев вече победи Пламен Манушев които е вицеадмирал от Военноморските сили на България
Радев говори умно и нашият ще се опита.

Радев говори няколко езика, е нашият говори на езикът на хората – простичко, леко глуповато и с наивен вид – леко мило лице, но спокоен и някак си лъха доверие, макар и глупашко понякога. Опитите да се принизи Румен Радев на нивото на Цветанов и Борисов и на други не се получи затова от централата на ГЕРБ сега с цялата държавна и медийна машина решиха да изградят нов образ. Изграждат се координирано в цялата страна кризисни щабове, които да повтарят на няколко часа името на Венцислав Мутафчийски и така на час по лъжичка за да могат да го преглътнат Мутафчийски това, Мутафчийски oнова. На практика ГЕРБ правят предизборна президентска кампания на гърба на страховете на хората.

Това е долно, но работи. Кой създава страховете в хората, кой ги подхранва и държи фокусът на внимание на обществото върху една и съща тема, върху едно и също лице? Такива като Слави Трифонов и Мая Манолова, които се опитват да приковат вниманието на населението към определени истински проблеми, такива като всички протестиращи и всички други останаха на заден план там някъде във фона, а в момента ГЕРБ и техните коалиционни партньори гасят пожара с бензин и сякаш светът е спрял да съществува само и само генерал Мутафчийски да е в ефирът и всички медии.

Истината е, че хората са устроени така както теорията на привикване чрез която ги манипулират! Скоро ще спре да действа, защото Мутафчийски не блести с истински умения и няма история като Радев. Хората ще му се наситят и ще бъде запомнен само с негативната и страшна информация, която е подавал час през час като глашатай. Да можем да признаем, че генерал Мутафчийски, говорейки от трибуната на властта постави в чекмеджето истината в страната и опозицията се опитва да надвика ужасът и паниката за милиардите, които се харчат и за унищожението на икономиката ни, за съсипването на малкият и среден бизнес.

Манолова говори за онази непрозрачност, а медиите все по-малко повдигат завесата на паралелната държава и никой не пита за скандалите около превратаджиите, но има една приказка – всяко чудо за три дни и това ще отмине и тогава всички скандали като бумеранг ще се върнат на главата на Борисов и колкото и да бяга и да се крие ще му се наложи да дава отговори. Когато маските паднат ще се види цялата престъпна схема на тези, които направиха нещо като преврат на България.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!


Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!