ГЕРБ се регистрира първа за местните избори. Ще водим позитивна кампания, обяви Димитър Николов

ПП ГЕРБ се регистрира за участие в местните избори на 27 октомври, предаде Агенция „Фокус”.

За поредна година ПП ГЕРБ се регистрира първа, след като в продължение на повече от седмица представители на младежката структура на партията даваха денонощни дежурства пред входа на Централната избирателна комисия, за да гарантират първото място на ГЕРБ.

Необходимите документи бяха внесени от членовете на ИК на ГЕРБ Живко Димитров, Живко Тодоров, секретаря на партията Цветомир Паунов и членове на младежката структура на партията.

„Благодарим на младежите от ГЕРБ, които дни наред стояха пред ЦИК. Както винаги, ГЕРБ първи се регистрираха. Документите ни се приеха без забележка. Очакваме в следващите дни ЦИК да потвърди участието ни в местните избори“, заяви пред журналисти кметът на Бургас Димитър Николов.

„Живко Тодоров ще бъде кандидат на Стара Загора, а аз на Бургас. Ще водим позитивна кампания с ясни хоризонти за българските общини. Очаквам добри резултати“, каза още бургаският градоначалник. 

 40 000 подписа е събрала ПП ГЕРБ, като внесоха 9 999 в първия ден от регистрацията на партиите, каза още зам.-председателят на ГЕРБ Димитър Николов.

По думите му кандидатът на ГЕРБ за кмет на София ще стане ясен, когато кандидатът сам прецени да го обяви. 

Голяма част от резултатите, които социолозите предвиждат, не се случват. Визирам опити за политически внушения. Ние имаме самочувствието, чрез нашите изключително успешни кметове, да препотвърдим успеха от предишните местни избори”, коментира още областният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов.

„Фандъкова имаше много успешен мандат. Вие сами виждате, колко жива и иновативна е столицата ни. Фандъкова, заедно с обновен екип, е задължително да бъде кмет на София, за да може развитието на града да продължи“, допълни Паунов.

Очаквайте подробности


Източник: Епицентър

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!