Голям грях! Борисов прати багери да газят осветена земя!

Голям грях! Борисов прати багери да газят осветена земя!

Осветена земя за храм-паметник Борисов се опитва да заграби!

Управляващите използват лостовете на властта за да прокарват своите икономически интереси. Всички знаем как стават нещата в София – Борисов се обажда най-вероятно на Фандъкова, тя на Главният архитект, той нарежда устно на община Сердика, а те пращат булдозери на софийска вода за да погазят светата земя.

Грях след грях, но този е от най -големите с давност до десето коляно както казва Атанас Стефанов – собственик на имота.

На тях им е нужна 300 кв. метра, аз декар ще им дам дори, но те искат земята цялата, която е 22 декара осветена за изграждане на храм-паметник в името на Свети Иван Рилски – закрилник и покровител на Българският народ.

Истината е, че бездуховни безродници управляват страната и те не зачитат законите, не зачитат и частното неприкосновено право, не зачитат и Божиите закони и ако Народът Български на изборите не ги накаже то Господ Бог един ден ще ги съди сурово до десето коляно.

Грях след грях трупа Бойко Борисов, но този е от големите, този път Господ Бог не ще им прости, защото едно е да си накупиш с държавни пари владики и имами, но друго е да посегнеш на святото. Този път Борисов посегна на земята на „началника отгоре” както се изразява.


Всеки рано или късно си плаща за греховете, но бездуховните безродници и национални предатели десетилетия ще страдат поколенията им заради натрупаните грехове.

 

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!