Десети ноември за едни преход, за други приход!

Десети ноември за едни преход, за други приход!


Преди този Преход България бе на 27 място по качество на живот според ООН. В светът има точно 201 държави, 196 официално признати. Интересното е, че България е на 184 място по Стандарт на живот сега и продължаваме да ставаме все по-бедни. Населението на страната ни напуска България с цел търсене на по-добър живот, но това не е емиграция, това на практика си е евакуация.

Тази Демокрация така ни обърка, че като видиш някой на летището да плаче не знаеш идвали си, заминава ли или багажа му го няма. Според политиците корупцията е била по-скоро нещо като усещане.

През Комунизма Сталин в Русия е отделил четири гробища не 200 милиона за борба с корупцията и днес в Китай ги разстрелват по стадионите за корупция показно да се знае, а на близките изпращат и фактурата за патрона.

Негодувахме и казвахме „45 години стига“, казвахме „времето е наше“ и че сме били криворазбрана нация, но днес обаче разбираме 30 години не стига и сме криворазбрана Демокрация, а времето не ни стига – забързани в оцеляването си и пак негодуваме.

Както казва новият диктатор: „само мрънкате“.

Отличниците от пета и десета петилетка станаха лош материал и живеят бедно, а бедността не дойде сама тя, а дойде с простотията.

И сега се чудите защо имаме ниска образователна система като тя е пътят към робството! Забравили сме думите Стоян Михайловски:

„Напред! Науката е слънце, което във душите грей! Напред! Народността не пада там, дето знанието живей!”

И други можем да цитираме, които охарактеризират параметрите на Българската политика като Марк Твен:

„ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят със закон“.

Един диктатор Сталин казва:
„Не е важно как гласуват избирателите, а кой брои гласовете”.

Ето защо в България политиците знаят, че избори няма.
Та вълците, че са вълци и тях ги хапят бълхи като има една приказка и тази нова Капиталистическа класа в тази бандитска държава се самоизяжда след КТБ доста политици разбраха, че парите и собствеността в национализацията през Комунизма си има своите паралели у нас днес.

Бизнесът не плаща на работниците си, но в Туризма разбраха какво след фалита на „Томас Кук“ българските хотелиери разбраха как се чувстват работниците им… да работиш цяло лято за без пари. Иначе казано по БТВ правим кампания да изчистим България за един ден, но да изхвърлим боклука от властта не правят.

През Комунизма имаше Ленински съботници през които всеки бе ангажиран да чисти с личен пример и се възпитавахме да не цапаме!

Днес „да изчистим България за един ден“ е почти същото, само че защо няма кампания да не спрем да цапаме 365 дни?

И така тези дето бяха по площадите и викаха „45 години стигат“ днес са по кофите, защото не им стига!
Десети ноември за едни бе преход, а за други приход като всичко е въпрос на гледна точка. България е в Европейският съюз как е оцелял 6-7000 години преди това без началниците от Брюксел не се говори за това, а подменя се историята ни като посегнаха и на Иван Вазов да се готвят Ботев, Левски и Кирил и Методий.

Дали има или няма такава държава сами ще преценим, но едно е ясно, че вече няма такъв народ и на кого е нужен?
На кого са нужни пенсионери, които изплюскват бюджета, болни, които да харчат парите на здравната каса?

Подмяната на ценностните системи води до краят на една цивилизация. На финала става ясно, че капиталистическата Диктатура е по-страшна и ако Гьшев през 1943 година арестува комунисти и русофили то днес Гешев през 2019 година арестува русофили и комунисти. Има разлика, нали?

Десети ноември за едни е преход, а за други приход и поне преход има като няма приходи, нали?

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Изберете новини от Вашата област

Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич  Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив Разград  Русе Силистра Сливен Смолян Смолян София  София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София