Заведенията дават бонус към поръчките за уикенда „Дни на баровете“ в Бургас

Музика, изненади, промоции и бонуси са подготвили собственици на заведения в Бургас по повод на уикенда „Дни на баровете“, които ще се състоят от 3 до 5 юни в крайморския град. В инициативата на местната община участие са заявили няколко заведения, каза Мариета Ханджиева от пресцентъра на общината и обясни, че с тематичния уикенд ще се даде старт на летния сезон.

Бургазлии и гостите на града ще могат да се възползват от бонуси към поръчките. Заведение в центъра на града, например, от 18:00 до 22:00 ч. ще работи на принципа „поръчваш коктейл и получаваш един безплатно“.

Клиенти на друг обект пък ще получат безплатно освежаващ фреш ягода, ако решат да го съчетаят с любимото капучино. Заведение, намиращо се в Морската градина, ще предложи на всеки клиент по избор чаша просеко, бяло вино, розе или коктейл, а като добавка към напитката – и италиански брускети.

Други заведения ще изненадат гостите си с джаз, гост-изпълнители, диджеи. За първи път в Бургас ще дойдат Time Jugglers, за да представят своя нов студиен албум „The Tyrant Within“.

На острова Света Анастасия туристите ще могат да похапнат безплатно миди, прясно изпечени на тенекия.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!