Зоран Заев получи шоколад „Победа“

Зоран Заев получи шоколад „Победа“
Зоран Заев получи шоколад „Победа“ от Русия.

Министър-председателят на Северна Македония получи шоколад „Победа“.
Българският народен дипломат Атанас Стефанов, който наскоро се прибра от Русия след като подари икона на Св. Иван Рилски на Владимир Путин. На връх Богоявление се срещна и с министър-председателят на Северна Македония.

Зоран Заев получи шоколад „Победа“

На срещата ясно се вижда, че му подарява шоколад. Но шоколадът е донесен от Москва, а дали това не придава някакъв сладък привкус на затопляне на отношенията между Русия и Северна Македония?

Или това са алтернативни дипломатически пътища ние можем само да гадаем, но със сигурност е добре за добросъседството на двете ни страни.

За Атанас Стефанов е нормално да го виждаме близо до големи политици и духовни лица ,той е зам. председател на „Приятели на Русия и православен свят“ в България и наскоро поиска два милиарда от Владимир Путин за изграждане на храм у нас.

Дали се крие някакво тайно послание от Москва към Зоран Заев или не, преценете сами!


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!