„Изправи се! Мутри вън!“ предлагат Татяна Дончева за зам.-председател на НС (видео)

Парламентарна група ще има. Тя се казва „Изправи се! Мутри вън!“.

Председател на групата ще бъде г-жа Мая Манолова. Аз ще бъда зам.-председател. Това заяви Николай Хаджигенов от коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ на брифинг от площад „Славейков“.

„Ще предложим Татяна Дончева за зам.-председател на парламента. Утре сме готови. Ще внесем проект за създаване на Комисия по ревизията. Ще поискаме изслушване на Борисов още в петък за плана за възстановяване и устойчивост“, добави Манолова.

„Бих подкрепила Ива Митева за председател на парламента, но групата ще реши утре, когато видим официално такова предложение“, каза още тя.

„Утре в 9:05 чакам ключовете на джипката и ключовете за къщата в Бояна, а също и проект на решение за оставката“, заяви адв. Хаджигенов.

„Изправи се! Мутри вън!“ получи 150 940 гласа на изборите на 4 април, като за тях са гласували 4.72% от хората, упражнили правото си на глас.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!