Красимир Каракачанов пред Булпресс: Само да не се окаже, че изборите са една голяма измама


Красимир Каракачанов: Да си спомним една-две приказки, които учим в първи клас! Приказката за хан Кубрат, който завещава на синовете си да се държат заедно за да не бъдат побеждавани и примерът, който им дава със снопът пръчки. И те правят точно обратното – разединени, разделени един срещу друг, един против друг.

Затова и сме най-бедната и най-гладната страна в Европа. Другата приказка е за неволята – научиха ни нашите политици последните тридесет години да чакаме, да чакаме НАТО да ни пази и Европа да ни храни. Унищожихме си земеделието, унищожихме си икономиката, унищожихме си енергетиката, а сега чакаме пък да дойде някой, чакахме един да дойде от Мадрид, а после един от Канада.

За съжаление когато се събудим на трети октомври цените ще са по-високи. Да запрятаме ръкавите, защото всичко от нас зависи за да се подобри животът ни в тази държава.

Ако искаме промяна ние трябва да се променим и както е казано в приказката за неволята да запрятаме ръкави, но и да бъдем единни както е казал хан Кубрат тогава никой не може да ни сломи и победи. Както казва Красимир Каракачанов – изборите може да се окажат една голяма измама!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!