Марио Трайков за социалдемократите

Марио Трайков за социалдемократите

Марио Трайков за социалдемократите в Европа и Русия Защо изгубиха социалдемократите в Германия и социалистите във Франция?

В навечерието на 100 години на В.О.С.Р левицата в Западна Европа изгуби изборите. Жалко, наистина много жалко.
Политиката прилича повече на алгебра отколкото на аритметика. За съжаление пред социалистическите партии стои знака минус. Някои другари в кавички твърдят, че минус три е повече от плюс три.
Да ама не. Все пак в Германия още помнят златните времена на Хелмут Кол. С всички свои грешки канцлера Меркел си остава достойна негова ученичка. Така е когато не се учим политиците от грешките си, а нашите опоненти се учат от нашите грешки !

Така е в този свят на орязване на социални придобивки, права и свободи социалистите да губят това може да означава само едно ,че или не са близо до хората и техните проблеми или всеки разчита на грешките на опонента си ! Натрупаният комплекс на Германците от Втората Световна война гарантира тази победа на Меркел! За едни тя доведе исляма, за други е тази, която изчисти името на Германия ! Господин Трайков, как оценявате Октомврийската революция?

Това е революцията, която разтърси света. Вярвам в думите на президента Путин, че най-голямото събитие на 20 век е разпада на СССР. За съжаление всичко е диалектика. Но доброто ще победи злото. Когато се взима властта след това трябва да я упражниш правилно в полза на народа. Тук малко се разминахме и затова се получиха загубите във Франция, Германия дори от нас. Има какво да се иска от ръководството на социалистите. Трябва да живеят с проблемите на деня и да виждат какво ще стане утре.


Трябва да са по-близо до народът и да мислят далновидно и държавнически, а в контекстът на Европа и мултикултурно и мултинационално !
Ако не се решават проблемите на обществото то ще даде своята оценка за своите управляващи на следващите избори ! Резултатите до сега говорят, че има какво да се желае и то много !
Марио Трайков допълни :„Убеден съм след година и половина на евроизборите социалистите ще бъдат първи.”
От :blpress.bg

1 comment

  1. Кромпи

    Много истини в последните редове

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!