Марките не са това, което бяха

Какво се случи до този час?

Топлофикации от цялата страна искат поскъпване на парното и топлата вода от 1 юли. Най-шоковото предложение е във Велико Търново – с над 70 процента. 

Кандидатът за премиер на ГЕРБ и СДС върна мандата за съставяне на правителство. До дни държавният глава ще връчи нов на хората на Слави Трифонов. 

А ще се използва ли ваксината на „Джонсън и Джонсън“ в САЩ ще разберем до края на деня. 

„Марките не са това, което бяха. Вече всичко се прави по най-евтиния начин“ – това е само един от знаковите коментари, които вие пишете по темата ни днес. А тя е свързана с въпроса: „От значение ли е за теб марката на това, което носиш?“. 

Кои са другите ваши коментари, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

От значение ли е за теб марката на това, което носиш?

До този момент превес имат отговорите „Не“. Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!