Медал за Бедрос Киркоров +ВИДЕО

Медал за Бедрос Киркоров +ВИДЕО


Време е българската държава и новата президентска институция да обърне внимание на един човек, на една личност, която с лични средства от много десетилетия насам прославя България в Русия и не само !
Бащата на Филип Киркоров, една фамилия, която отдавна е надскочила много граници участва в редица културни събития в Русия и където и да бъде по света винаги е говорил за България, винаги е залагал своят авторитет и името на фамилията си зад думата България !

И ако до сега по необясними причини са били неглижирани неговите постъпки и нашата държава не си е направила труда да му даде един орден, една грамота то е вече време да изтрием срамът си пред най-отявленият ни защитник в Русия !
Време е да покажем уважение и признателност към един човек, който е отдал съществуването си на България !
Журналистът и член кореспондент на Bulpress в Москва Борис Анзов подаде инициатива да запознае Българската общественост и правителството в частност Президента на България генерал Румен Радев случая !
Ако до сега всички знаем за проамериканските настроения на предишният Президент то Румен Радев даде заявка за обратното ! Време и да го докаже на дела !Бедрос Киркоров и Борис Анзов

Борис Анзов чрез Bulpress и всички ние призоваваме президентът при следващото раздаване на ордени, медали и отличия да обърне внимание на един исполин в българо-руските отношения на една личност направила много за запазването на историческата памет, за културните мостове между тези две страни и за християнската и славянската дружба на тези два народа !
Време е да отдадем почит, време е да бъде награден Бедрос Киркоров !


Интервю на Борис Анзов с легендарния Бедрос Киркоров народен артист на РФ 2016 на Български език

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!