Мечтан лукс с печалби за над 6 450 000 лева от Спорт Тото

Мечтаете за лукс, мечтаете за дни, изпълнени с положителни емоции, мечтаете за богатството на живота си! Не мислете, че всичко това вечно ще ви подминава! Просто опитайте да го спечелите.

Над 6 450 000 лева от тотализатора са готови да изпълнят всяко ваше желание. Имоти, бижута, круизи и блясък, може да ви донесе участието в 55-тия тираж с джакпоти за близо шест милиона и половина лева.

Всяко участие в числовите и моментните лотарийни игри дава шансове да се включите и в кампанията „63 години Тото мания“. Срокът е до неделя, когато на живо ще изтеглим рекордният брой от 63 допълнителни печалби.

На 13-ти юли тотализатора стартира нова кампания на програмата за лоялни клиенти с името „Олимпийски Тото приключения“! Ще бъдат раздадени 33 ваучера за спортни стоки, всеки на стойност 300 лева, които можете с настроение да изхарчите в магазините на Спорт Депо. Точно толкова щяха да бъдат дисциплините на Олимпиадата в Токио, която беше отложена, но Спорт тото никога не отлага шампионата по печалби! А основните дисциплини са следните: надпревара за печалби до 3 000 000 лева в „Тото 2 -Зодиак“, висок скок за джакпот до 2 450 000 лева в играта 6/49 и скоростно печелене на джакпот до 760 000 лева в играта 6/42.

Солидни печалби без допълнителен залог са заредени и в игрите „Втори тото шанс“ – на „5 от 35“ до 200 000 лева, на „6 от 49“ до 120 000 лева и на „6 от 42“ до 95 000 лева!

В миналия тираж джакпотът в „Тото 2 – 6 от 49“ не беше спечелен, но благодарение на „Втори тото шанс“, участник от Пазарджик ще се наслади на печалбата си от 20 000 лева.

В случай, че напоследък възможностите за забогатяване не се редят на опашка пред дома ви, Спорт Тото ви дава възможности да намажете и от двете страни с черен хайвер препечената филийка на живота.

Залози за числовите игри можете да правите в тото пунктовете, а ако не знаете как, служителите любезно ще ви съдействат.

В дигиталния свят, онлайн залозите за тотото са „кварталът на богатите“, в който всеки желаещ е добре дошъл. Направете си онлайн регистрация на www.toto.bg и участвайте, а печалбите ще ви открият сами.

Крайният срок да вземете решението, което ще раздели живота ви на „преди“ и „сега“, е до 18:00 часа този четвъртък. Не отлагайте реалните шансове да забогатеете – колкото по-рано, толкова по-дълго ще бъде удоволствието!


Материалът е предоставен от Спорт Тото.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Изберете новини от Вашата област

Благоевград Бургас Варна Велико Търново Видин Враца Габрово Добрич  Кърджали Кюстендил Ловеч Монтана Пазарджик Перник Плевен Пловдив Разград  Русе Силистра Сливен Смолян Смолян София  София област Стара Загора Търговище Хасково Шумен Ямбол

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София