Мотоциклетист е загинал край Пазарджик, ударил се в две дървета

Мотоциклетист е починал, след като е катастрофирал на пътя между пазарджишките села Черногорово и Ивайло. Снощи около 20.30ч. е получен сигнал за самокатастрофирал моторист с мотоциклет „Хонда“. На мястото незабавно били изпратени екипи на „Пътна полиция“ и Спешна помощ, сълбщават от полицията в Пазарджик.

Оказало се, че движейки се по посока за Пазарджик мъжът е загубил управление над машината си, ударил се е последователно в две крайпътни дървета и се спрял в канавката. За съжаление в резултат на тежкия удар е починал на място.

Установено е, че това е 44-годишен мъж от пазарджишкото село Пищигово. Трупът е транспортиран за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик.

Друг водач на мотоциклет пък е предложил подкуп на автопатрул при полицейското управление в Пазарджик, но е задържан в ареста. Случката се разиграла вчера следобед на улица „Пловдивска“ в областния град. Автопатрул на полицейското управление спрял за проверка мотоциклет „Кавазаки“, управляван от 29-годишен сирийски гражданин.

Мъжът бил постоянно пребиваващ на територията на столицата. За да не му бъде съставен акт по Закона за движение по пътищата, той отишъл до патрулния автомобил и подхвърлил вътре банкнота от 20 лева. С това си действие той още повече влошил положението си, защото освен с акт се сдобил и с бързо производство за предлагане на подкуп на полицейски служители. Банкнотата е иззета, а чужденецът е задържан в ареста за срок от 24 часа.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!