Най-страшната криза в България

Най-страшната криза в България

Най-страшната криза у нас! Кризата на човечността! В България има много кризи – финансова и икономическа криза, и в пазарната икономика. Има политическа криза както и духовна криза, всякакви кризи има, но най-страшната криза у нас е кризата на човечността.

В трудно дни обаче Българите се сплотяват и така свидетели сме как един Шоумен подаде тон за песен и това е Слави Трифонов като дари 100 000 лева на санитари и сестрите от Александровска болница, които се борят за животите на хората там, които излагат себе си и семействата си на риск от инфекция.

Призова и политиците като Президента и Премиерът да си дарят заплатите, призова и депутатите да направят това като все пак тук става дума за личен акт на милосърдност и всеки сам решава според възможностите си. Но позволете ми да ви кажа, че тези хора имат възможност и не само финансова, а и тези хора имат екипи и нужните комуникации и нужните контакти и могат да повлияят на много хора с техните действия както и бездействия.

Дали има криза на духовността и хората са оскотели от бедност и насаждан страх ние не можем да твърдим, но едно е видно сега, че има криза на човечността и сега е моментът политиците дето се казва да се напиарят, а от тяхното пиарене може само да спечели обществото. Сега е моментът да се докаже, че политиците избрани от народа служат на народа или личният им егоизъм за пореден път ще блесне.


Гост автор: Stefan Proynov

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!