Нека целият свят да види Българският дух в Калофер

Нека целият свят да види Българският дух в Калофер
Нека целият свят да види и усети Българският дух в Калофер!

Не се гаси туй, що не гасне Българи с Български национални носии, със знамето на България както и много адреналин и викове „Българи юнаци“, това е Калофер днес!

Водното хоро има своята епидемична здравословна реакция, защото вече и в други населени места все повече Българи се сплотяват на днешният ден.

За здраве и дълголетие и много Българщина и така традицията повелява, а народът изпълнява.

Традициите са тези, които са ни съхранили не само 500 години когато сме били под турско робство, но и от векове за да я има България трябва да тачим традицията.

Когато Божественото се допира до водата, когато небето и земята се сливат в едно така магията става всесилна, така са се покръствали към един нов живот апостоли и миряни, така ние се прекръстваме към един по-добър живот, живот изпълнен с традиции и ритуали.

Нека целият свят да види, нека се знае, че тук е жив Българският дух! Вижте видеото на Атанас Стефанов предаващ на живо от Калофер.

Да бъде България, да бъде Българският дух както се казва „не се гаси туй, що не гасне“!


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!