Нинова размаза Борисов: Защо сега, смелчаго? Защо се кри в миша дупка досега? И пак се отметна

Нинова размаза Борисов: Защо сега, смелчаго? Защо се кри в миша дупка досега? И пак се отметна
Само 24 часа след като потвърди, че е имало срещи между него, Алексей Петров и ПП, днес Борисов се отметна от това.

И в същия момент казва: аз никога не лъжа. Пародия. Това се казва в позиция на председателя на БСП Корнелия Нинова, разпространена от пресцентъра на партията.

„Борисов над десетилетие е олицетворение на задкулисието и паралелната държава. И сам го призна. Докато от Денков и Габриел се провеждаха официални, за пред публиката, разговори за правителство, истинските, задкулисните договорки са направили сглобката. Класически пример на паралелна държава. И нейният баща е Бойко Борисов“, казва още Нинова.

“ Въпросът е докога ще му минават номерата? Как уж европейските хора Денков и Габриел ще приемат, че са били сламени човеци на конци, докато балканският мутренски и задкулисен сговор на Борисов е текъл?

Това е въпрос и към европейските ни партньори“, посочва още Корнелия Нинова.

„И един въпрос към Борисов: защо сега, смелчаго? Защо не, докато Алексей Петров беше жив?

След убийството му една седмица се кри в миша дупка. И накрая към народа: докога? Докога ще търпим тази гавра с народ и държава?“, пита в поста си лидерът на БСП.

По-рано днес в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни, че убитият бизнесмен Алексей Петров е помогнал с логистиката за провеждането на срещата, но не е участвал в разговорите за състава на правителството.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!