Нинова: Това е меморандум на позора на ПП-ДБ и звучен шамар за Борисов

Нинова: Това е меморандум на позора на ПП-ДБ и звучен шамар за Борисов
„Това е меморандум на позора на ПП-ДБ, самопризнание за подялба на постов и шамар за Борисов. Партиите, които щяха да изчегъртат ГЕРБ и щяха да сменят Борисов, сега му предлагат 50% от държавата.“

Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира в кулоарите на парламента меморандума, предложен от ПП-ДБ на ГЕРБ за управлението.

„Това е меморандум-самопризнание, че тази сглобка съществува единствено, за да си разпределя постове. От началото на правителството до ден днешен ние от БСП повтаряме това – тези хора се събраха единствено, за да си разпределят държавата, да я овладеят чрез регулатори и ВСС и ето го доказателството – писмено, черно на бяло доказателство за какво са се събрали. Няма нито ред за политики, за хора, за здравеопазване, за цени, за инфлация – само постове. Това е много звучен шамар за Бойко Борисов. Ако изобщо ГЕРБ седнат за преговори по този меморандум, това означава, че той е поставил напълно партията си на колене пред ПП-ДБ“, продължи Нинова.

„Единствен изход от тази ситуация е избори 2 в 1“, отсече Нинова.

Като предателство на националния интерес определи Нинова изказването на премиера Николай Денков, че е важно санкциите срещу Русия да работят.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!