Пловдивчанин си построи тераса в панелен блок

Собственици на апартамент си построиха тераса към панелния си блок в район „Тракия“ в Пловдив. Пристройката, изникнала още преди години, е в блок 254 вх. Б. на ул. „Поручик Боян Ботев“, съобщава TrafficNews.

Граждани са недоволни от евентуалния опит от страна на собствениците да прескочат законовата рамка за построяването на терасата.

„Явно бай Ганьо иска да бъде повече от всички нас“, коментира жител в квартала.

По казуса вече е разпредена проверка, каза кметът на „Тракия“ Костадин Димитров. Тя предвижда инспекция на терен и проверка на произхода на пристройката, наличните документи за нея.  Градската управа ще приложи съответните санкции, след като установи дали има и какви са нарушенията, допуснати от собствениците на жилището.

Сравнение със стари снимки от въпросната локация през Гугъл личи, че терасата не само е там от години, но и е претърпяла ремонт. Била е остъклена, поставена са метални щори и е пребоядисана.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!