Подариха частица от България на Владимир Путин

Подариха частица от България на Владимир Путин

Българин подари частица от България на Владимир Путин. Атанас Стефанов от „Приятели на Русия и Православен свят”. Чрез съдействието на Медия Мост и информационна агенция Булпресс.

С подкрепата на „Народен събор“ успяха да подарят частица от България на Владимир Путин. Малцина са тези, които са дръзнали в името на Господ Бог да градят духовни мостове между братските народи.

Малцина са тези, които са допуснати в тези среди не през официалните дипломатически канали, а чрез невидимата ефирна връзка чрез божественото чрез човешкото и чистото добро. Само телевизия Он Еър отразиха гледната точка на Атанас Стефанов в България докато в Русия те бяха силно отразени Българите с иконата на Свети Иван Рилски! Българите развяващи знамето на България в народни носии.

Да искаш да построиш Българо-руски храм у нас като не е грях да искаш да прославяш Божието слово, не грях да градиш връзки с другите народи в името на добросъседството, не грях да славиш името на България по целият свят и с гордост да казваш „аз съм Българин“, не е грях затова не ги хулете, а напротив – подкрепете ги. Ще завършим и с думите на Гоце Делчев – „Аз разбирам света – говореше той – единствено като поле за културно съревнование на народите“! Нека всички ние работим за България и един ден децата ни да казват „Българин да се наричам – първа радост е за мене“.

Репортер: Теодора Георгиева.

Да подариш частица от България не е грях, да носиш България в сърцето си е дълг на всеки!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!


Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!