Путин към журналист: Вие с всичкия си ли сте? Никога няма да върнем Крим на Украйна

Путин към журналист: Вие с всичкия си ли сте? Никога няма да върнем Крим на УкрайнаРуският президент Владимир Путин заяви, че връщането на Крим в границите на Украйна не е възможно при никакви обстоятелства.

Това съобщава TAСС.

В рамките на интервю за филма на Андрей Кондрашов „Путин“, разпространено в социалните мрежи, на въпроса дали е възможно полуостровът да се върне в границите на Украйна, руският държавен глава отговори: „Вие с всичкия си ли сте? Няма такива обстоятелства и няма да има никога“.

„Путин” е дело на журналиста Андрей Кондрашов, който е говорител на предизборната кампания на президента. Той включва интервюта с редица съюзници на руския лидер между които – бившият германски канцлер Герхард Шрьодер и приятелят от детинство челист Сергей Ролдугин.

Потайният главен изпълнителен директор на гиганта „Роснефт” Игор Сечин казва, че е работил под ръководството на Путин в различно качество почти 30 години и президентът е „много внимателен човек”.

„Честно казано, не зная да е правил и една грешка през всичките тези години”, казва Сечин в един от редките си публични коментари.

Във филма Путин говори за всичко – от семейството и детството до любовта и щастието и казва, че може да прощава.


„Но не всичко”, добавя бързо президентът и уточнява, че не може да прости предателство. Очаква се Путин да получи около 70 процента от гласовете при избирателна активност от над 60 на сто, според държавни социологически допитвания. / Епицентър.бг

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!