Разложен труп изплува във водите на река Янтра

Труп с неизвестна самоличност е открит в района на великотърновското село Самоводене, съобщиха от ОД на МВР във Велико Търново. Сигналът за откритото тяло във водите на река Янтра край селото е подаден в края на миналата седмица, предаде БТА.

Откритото тяло е в напреднала фаза на разложение, вероятно става дума за жена, но идентификацията предстои да бъде извършена.

Местните подали сигнал за зловещата находка в полицията. Пожарникари съдействали за изваждането на тялото. То било оплетено в корените на дърво в близост до брега. Оказало се, че трупът е престоял дълго време във водата и при огледа се оказало невъзможно да се определи дали удавникът е мъж или жена, съобщава „24 часа“.

Образувано е досъдебно производство под ръководството на Окръжната прокуратура. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, за да се установи пола на трупа, кога е настъпила смъртта и има ли следи от насилие.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!