Разстреляха показно мъж в луксозна кола в София

Бизнесмен е починал, след като е бил прострелян в главата тази вечер пред очите на детето му на бул. „Симеоновско шосе“, в близост до Околовръстния път, съобщи МВР.

Мъжът бил в джип „Мерцедес“; огледът до момента показва, че по него е стреляно с един куршум.

По неофициална информация става дума за собственик на автокъща. Източници на БТА информират, че простреляният има над 20 криминални регистрации.

Снимки от местопрестъплението ВИЖТЕ ТУК>>

Една от версиите е, че по колата е стрелял пешеходец. Нова нюз съобщава, че убиецът е бил маскиран като клошар.

По непотвърдена информация убиецът е бил маскиран. Според източници на bTV убитият е на 46 години и е криминално проявен. МВР потвърди, че името на жертвата е Николай Дракополов.

На мястото има полиция, движението се отклонява. На мястото на инцидента са градският прокурор на София Илиана Кирилова и директорът на СДВР Георги Хаджиев. Движението е затруднено, тъй като районът е отцепен. 

Снимка: Булфото

Сигналът към 112 е подаден в 20:08 часа тази вечер. След 12 минути линейката е била на мястото, но медиците само установяват смъртта на 46-годишния мъж с прострелна рана в главата. Обадалият се на спешния телефон съобщил още, че в колата е имало дете и жена. Спътниците на бизнесмена са невредими. 

По-късно МВР потвърди, че на предната седалка е имало 11-годишно дете. То не е пострадало и вече е прибрано от семейството.

Другата спътничка на Дракополов е била приятелката му.

Съдебен лекар е на място, текат огледи. На местопрестъплението са открити две гилзи.

По непотвърдена информация на Нова нюз става въпрос за поръчково убийство. Друга разследвана версия е разчистване на сметки в пресъпния свят. Третата е за конфликт със собственик на друга автокъща. От следващата седмица убитият е трябвало да бъде с охрана.

Очаквайте подробности


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!