Румен Христов: Очаква ни трудна предизборна кампания за местните избори

СДС се регистрира за участие в местните избори на 27 октомври, предаде Агенция „Фокус“. Необходимите документи бях внесени от лидера на СДС Румен Христов, Виктор Гусев – член на Националния съвет на партията, както и други представители на СДС.

Очаква ни трудна предизборна кампания за местните избори. Това каза лидерът на ПП СДС Румен Христов, след като партията му се регистрира успешно за местните избори и без забележки с обработени общо 7758 подписа в ЦИК.

Христов посочи пред журналисти, че се надява на успешна кампания и уточни, че общото събрани подписа за регистрацията на СДС са 9 000, но не всички са били обработени.

Лидерът на СДС изказа опасенията си относно предстоящата кампания.

„Надявам се че както ГЕРБ, така и СДС като представители на десницата ще успеят да задържат позициите, които имат предвид на това, че за мен и за моите колеги от СДС дясното управление за България е по-доброто управление, включително и за местната власт, включително и в общините“, заяви Христов.

Той аргументира коментара си за очакваната от него трудна предизборна кампания: „Очаквам да е такава от гледна точка на претенциите и заявките на левицата, която претендира да бъде основна опозиционна сила или претендира да бъде алтернатива. Вие знаете, че те имат дълъг опит по отношение на кампанията, която водят“, коментира Христов.

Лидерът на СДС припомни случая с партийната книжка на Стефан Софиянски и сподели, че очаква подобни удари под кръста. „Въпреки това, това няма да ни спре и уплаши. Ние ще развием позитивна кампания, насочена към хората, за които се избират кметове и общински съветници и за техния по-добър живот“, каза още Христов.


Източник: Епицентър

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!