Социален провал

Социален провал

Социален провал… Всеки, който е успял е лошият за бедният, но каква е цената на успеха никой не си задава въпросът?

Никой не задава и въпросът дали това правителство не се провали в социален аспект? Борбата с бедността трябва да бъде приоритет на правителство, но уви, на практика става обратното – грабеж на нацията. Едно правителство трябва да има три най-важни цели за населението: 1.Здрава нация.

2 Умна и образована нация.

3. Богата нация със силна средна класа. По тези три критерия нашето правителство има двойка.

Този социален провал на нацията е в следствие на политиките или липсата им на правителството. Говори се за интеграция на малцинствата, но такава на практика няма. Говори се за образование, но на практика има закрити училища, а образователната материя е под всякаква критика. За здравеопазване да не говорим – затварят се болници. На практика държавата води война със своите поданици.

И тя я печели, защото в България има по-голяма смъртност, отколкото в Сирия и държави където се води война. Бедни сме, защото няма икономика, няма насърчаване на младите да останат в страната ни! Социален провал означава съсипани милиони съдби, съсипани животи и мизерия за която никой не говори, но и тя като корупцията се усеща и то от всеки у нас.


От: bulpress.bg

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!