Стефан Пройнов: Диктаторът налага пълна цензура, вижте как!

Стефан Пройнов: Диктаторът налага пълна цензура, вижте как!
Стефан Пройнов: Предсмъртна агония или как диктаторът налага пълна цензурата.

Всеки ползва социалните мрежи да се информира, защото медиите на властта загубиха доверие.

В социалните мрежи има едни хора, които се борят истината да достигне до вас напълно БЕЗПЛАТНО при това. Вижте обаче какво се случва на практика.

Правителството с помощта на Мария Габриел усвояват пари от Европейският съюз за борба с фалшивите новини и руската пропаганда. На практика тези пари се използват за наемане на хора, с които да се прочиства информационният ефир от неудобните и критикуващите властта.

Хората са мобилни и снимат нередности, публикуват ги и когато техният пост придобие широка популярност обществото се възпалява и силният обществен интерес трябва да бъде прикован. На практика медиите, администратори, модератори, журналисти и всякакви там редактори и ПИАР отдели и политици следят за такива теми. Но има наети студенти предимно на заплата и обучени във всякакви мръсни практики как да ви блокират поста.

Как да ви блокират профила, да ви свалят страницата или групата или да докладват сайта ви в Гугъл.

Това е невидима война платена с парите от Европа, война срещу всеки дръзнал да се противопостави и да каже истината. Няма нито един активен потребител, който да не е бил цензуриран. Няма един, който да не е получавал ограничение с мотивът: „че това нарушава правилата и стандартите на общността”. ХОРАТА НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ТОВА СЕ ПРАВИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ И ТЕХНИТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИ ТРОЛСКИ ЦЕНТРАЛИ ОТ ИДВАНЕТО ИМ НА ВЛАСТ ДОСЕГА! Истината е, че с времето те се развиха и доставянето на безплатните новини до вашата стена или в групите става все по-трудно за еднакво мислещите за свободните журналисти и за истината. Всеки гради доверие в аудиторията си и не си позволява да я излъже именно затова и хората им вярват.

Понякога и фалшивите новини се превръщат в стожер на истината след като това един от начините с лъжа да посочиш къде е скрита истината. Цензурата е страшна, но автоцензурата е по-страшна, защото когато те обезсмислят всяко ваше действие те убиват съпротивителните сили в обществото.

Ще припомним думите на Джулиан Асанж:
„Всеки път, когато сме свидетели на някоя несправедливост и не предприемаме действие, ние учим характера си да бъде пасивен в нейно присъствие и по този начин в крайна сметка губим всякаква способност да защитаваме себе си и тези, които обичаме. А в съвременната икономика е невъзможно да се изолираме от несправедливостта.”

Вече никой не протестира, защото законът за привикването с всяка несправедливост е победил Българският дух! Това е процес, не е явление! Цензурата води до автоцензура във всяко едно действие не само в свободата на словото, а и въобще във всичко.

Научиха ни да обръщаме глава когато има несправедливост и да не взимаме страната на правдата.

Обикновеният читател не знае каква война се води за истината, той е потребител цъка си и си скроли, но за да достигне до тях това заглавие, колаж или видео някой някъде плаща. Тези от платените от правителството достигат с приоритет. А тези на истината се плащат с много труд, нерви и лични средства.
Ето някой от нещата, с които сблъскват борците за истина.

1. Блокиране и изтриване на личните им профили във Фейсбук. Вие губите контактите си и приятелите си и на практика ви нарушават конституционното ви право за достъп до информация.

2. Спам бомба на личните им имейли когато ви изпратят 40 000 – 50 000 имейла за една вечер пощата ви на практика става неизползваема и се убиват контактите ви. На практика пак ви нарушават конституционното ви право за достъп на комуникация.

3. Изтриват ви групата или страницата с вашите последователи с брутално гадни методи като докладват на роботите в социалните мрежи ваша снимка например. Снимка как сте били на гробът на майка си за Задушница се докладва за наличие на порнографско съдържание. Или сайт, който прави кампания за набиране на средства за малко дете се докладва и се сваля. Троловете на ГЕРБ имат не само цел да ви уязвят, ами и да ви унижат, да ви ударят в сърцето, с което то е вашият двигател.

4. Така наречените спам бомби са и в коментарите под сайтовете – десетки хиляди всеки ден. В групите също целящи да отвратят хората така наречените опорни точки им се спускат от централата и те получават пари за всеки пост и коментар.

5. Така наречените ДО ДОСТ атаки, фалшиви заявки към сървърите, които не могат да сварят да ги обслужват и сайтът пада, а с него всички публикации. Малцина знаят, че това струва и пари на наемателят на сървърът особено такива сървъри, в които имате лимит на процесорно време, което те ви изяждат и трябва да платите за да върнете сайтът. 6. Докладват и домейнът името на сайта, че нарушава стандартите на общността и така пак се свалят всички статии от мрежата, а роботите на Гугъл и Фейсбук реагират на тяхната активност.

7. Натискът чрез държавната машина и така наречените рекламодатели и журналистите печелят по няколко стотинки от статия, а хората си мислят, че те богатеят.

8. Всеки час има злонамерени опити за хакване на сървъри за които хората не знаят като говорим за хиляди на ден и това някой го прави и им е платено да успее, а успее ли – всичко изтрива.

9. Прикачат се вируси към така наречените кодове на сайтовете и когато вие кликнете на публикация и ви изписква нещо и реагирате като веднага излизате, а какво става със сайта? Просто вече имате автоцензура и го пропускате така пропускате и истината в него. За тази имунна автоцензура става дума!

10. Системата с ресурсът на ДАНС, ГДБОП, МВР и шпионската им мрежа със зависими хора не спират да ви правят ситуации, в които крадците на време да ви пречат да бъдете активни, да творите, да казвате истината, да можете да дадете цялото си сърце в действията си – пазете се от крадците на време!

11. ГЕРБ с подставени лица създава фирми, в които наема млади хора и ги оборудват с техника за да тролят и да замърсяват ефира така на практика те противопоставят хората и разделят масите и докато вие се карата помежду си, докато ви занимават с глупости те прекарват вредни за вас закони, те правят своят злодейски план, а вие горите за някакви глупости.

12. Войната е срещу духът на българинът и всичко се цензурира – подменя се историята и фактите се разводняват не само в УИКИПЕДИЯ, но и в порталите, които събират историята и искат да я съхранят като patrioti.net блокират им се страниците и сайтовете постоянно са сваляни и цензурирани като тук става дума за енциклопедична информация, а защо ли? Да убият гордостта ви, да ви заличат като темперамент и да нямате с какво да се гордеете.

13. Подмяната на фолклорът също е важен за централата на ГЕРБ като в него са инкрустирани техниките и правилата за оцеляване на един народ чрез празници и ритуали, чрез морални норми и правила и модел на поведение като тези неща се подменят и когато в първият учебен ден мажоретките танцуват на „Ай вон тю бари“, а „Върви народе възродени“ не се пее.

Това не е урок по родолюбие, това е заветът на предците ни:

Върви, народе възродени, към светла
бъднина върви С книжовността, таз
сила нова, съдбините си поднови!

Върви към мощната просвета, в
световните борби върви, От длъжност
неизменно воден – и Бог ще те благослови!
Напред! Науката е слънце, което във душите грей!

Напред! Народността не пада там, гдето
знаньето живей! Безвестен беше ти,
безславен! О, влез в историята веч,
едно със другите славяни кръстосай
дух със огнен меч!

Тъй солунските
двама братя насърчваха дедите ни…
О, минало незабравимо, о,
пресвещенни старини! България
остана вярна на достославний
тоз завет – в тържествованье и в
страданье извърши подвизи безчет…
Стоян Михайловски е оставил
формулата на успеха, която те
искат ние да забравим.

14. Стотици манипулации в социалните мрежи – правят се страници и публикации невидими за вас, скриват се известията ви, изтриват се приятелите ви, манипулира се всичко.

15. Човешкият мозък обработва до 24 кадъра, а те използват и 25-ти не само в рекламите и за да ви набиват подсъзнателно много неща за който вие не подозирате и това е част от войната срещу вашето съзнание и контролът над вашият ум.

16. Те използваха психотронни оръжия, така наречените „пустинни котки“ срещу протестиращите на Орлов мост и пак го правят и сега тази 5G мрежа ще е нещо такова.

17. Стотици са методите за манипулация, не искаме да визираме в детайли и подробности, защото така злодеите на ГЕРБ ще се усъвършенстват и ще стават все по-зли, но цензурата е голяма.

18.Контрол през хостинг компании и интернет доставчици, контрол над телефони и мобилни устройства, пълен контрол .

19. Зависимите фирми на ГЕРБ ще ви завеждат дела, а независимият съд ще ви ограничава и глобява и безброй измислени битки с вятърни мелници, защото истината е на върха на копието както казва Мигел де Сервантес.

А ние мълчим когато биха Стоян Тончев, когато цензурираха Веселина Томова, когато убиха една журналистка от Русе, лека и пръст!

Когато арестуваха разследващ екип на Бивол всеки, който казва истината днес е подложен на репресия и унищожение, а истината е само тази, която ги устройва. Такива са като въглените, ако не могат да изгорят някой то ще го очернят!

Имаше такива кампании срещу бившият министър на отбраната Николай Цонев има и сега срещу Мая Манолова и Слави Трифонов, срещу Румен Радев и срещу всеки, който покаже Български дух, всеки, който дръзне да говори срещу хунтата извършила тих и плавен преврат!

Казвам се Стефан Пройнов и съм социално активен. Счупиха надгробният паметник на баща ми за да ме сломят!
Аз и екипът изградихме множество информационни портали, а сега съсипват и тях, защото даваме трибуна на онези за които има цензура и заставам с името си пред вас!

Стефан Пройнов: Диктаторът налага пълна цензура, вижте как!

Стотици информационни канали са деактивирани, защото не отговарят на стандартите на Бойко Борисов и хунтата направила държавен преврат.

Днес съм аз, утре ще е някой друг! Властта се саморазправя с нас и с всички вас!
Всички ние трябва да се изправим и да кажем, че има такъв народ и да заявим, че България им нужда от нова алтернатива на управление или пламъкът в нас ще загасне като в догаряща свещ!

За Булпресс коментар направи Стефан Пройнов.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!