Сурвакари при Путин

Сурвакари при Путин

Сурвакари при Путин на ежегодната пресконференция на Владимир Путин в Москва. Двама наши народни дипломата Борис Анзов от „Медия Мост България“ и Атанас Стефанов от Булпресс бяха официалните ни посланици на българщината в Русия. Използваме тази най-висока трибуна за да напомнят за България.

Естествено атрактивният им вид с носия и сурвакници с икона св. Иван Рилски нямаше как да не бъде забелязани от всички представители на медиите по света там.

Двамата народни дипломати поискаха 2 милиарда долара от Владимир Путин за да се доизгради „Южен поток“ у нас.

Понякога скандални, понякога дръзки те насочват фокусът на внимание на медиите, а медиите са тези, които насочват фокусът на внимание на обществото и само така можем да ангажираме голяма група хора към проблемите на България към проблемите свързани с изграждането на първият българо-руски храм в София с изграждането на големите инфраструктурни проекти.Сурвакари при Путин

По-късно иконата на Свети Иван Рилски ще бъде дадена на Владимир Путин като знак за добра воля между двата ни народа, а Свети Иван Рилски е закрилник на Българският народ и застъпник пред Бога за всички нас, нека той пази и закриля Владимир Путин и целият Руски народ!

Сурвакари при Владимир Путин, които молят Путин да дойде у нас, да дойде на 3 март на Шипка и молят да ни пази и закриля! Това се излъчва със съдействието на „Медия Мост България“ и информационна агенция Булпресс.Сурвакари при ПутинНа живо от Москва предават Борис Анзов и Атанас Стефанов Текст и обработка: Стефан Пройнов.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!