Сърбите са имали план за ликвидирането на Сорос

Сърбите са имали план за ликвидирането на Сорос
Сорос…

Като специален съветник на ДБ за провеждане на тайни операции в чужбина Филипович разкрива, че е имало план за ликвидирана на Джордж Сорос.

Това щяло да дестабилизира най-силната глобална мрежа на Балканите и по този начин ще се намали пропагандната сила на Запада.

Това се случва по времето когато Бомбардираха Сърбия. Филипович, който е един от основателите на JSO, посочва, че за операцията е нает Мунго, оперативен от резервното звено на JSO, посетил курорта, където трябваше да дойде Сорос.

Пристигането на милиардера в елитния курорт беше удължено няколко пъти, а междувременно бомбардировките над Сърбия приключиха.

Според Филипович Раде Маркович разпореди спирането на акцията, но Мунгос беше решен да завърши работата до края. Филипович изтъква, че подкрепя това, но други действия подтикват Мунгос да поръча оттегляне. Филипович в крайна сметка признава, че и до днес съжалява за това решение.

Източник: srbin.info

За Булпресс предаде: Стефан Пройнов.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!