Тихо, суверенът говори + ВИДЕО

Тихо, суверенът говори !


Суверенът и суверенитетът на България!
Държавният суверенитет (на френски: souveraineté — върховна власт) е неотчуждаемо юридическо качество на независима държава, символизиращо нейната политическо-правна самостоятелност, висша отговорност и ценност като първичен субект на международното право; необходимо за изключителното върховенство на държавната власт и предполагащо независимост от властта на друга държава; възникващо или изчезващо по силата на доброволно изменения на статуса на независимата държава като цялостен обществен организъм; обусловено от правовото равенство на независими държави и стоящо в основата на съвременното международно право!

Суверенитетът е изключителното право да се упражнява върховна власт над географски регион или група от хора (напр. нация или племе). Обикновено правителството или друго политическо представителство осъществява суверенните права, въпреки че в някои случаи тези права се упражняват от един човек.суверенът

Монарх, който управлява суверенна държава, може да бъде наричан суверен на тази държава. Като понятие суверенитетът се определя като върховенство, независимост и самостоятелност на властта на определена държава във вътрешните и външните ѝ работи. Основа на суверенитета е правото на нациите за самоопределение.

Суверенитетът е основен принцип на международното публично право, отразен в Устава на ООН. Суверенитетът бива държавен, народен и национален. Виж повече в Уикипедия, свободната енциклопедия!

Сега ние всички, които гласувахме на Референдумът как трябва да се самоопределим като СУВЕРЕН нали ?
Ако е така и ние хората сме суверенът защо политиците не искат да ни чуят ? Защо политическата мафия ни неглижира и не зачита върховенството на нашата дума ?

Все пак обратното броене започна и всички ние ще излезем като граждани, които искат да потърсят сметка на политиците и ако те не ни се подчинят, тежко им и горко !

Защото ние сме законът не ЦИК, СИК, ВИС и всякакви абревиатури !
Ние сме върховният господар на тази държава и какво се случва в страната ни интересува и сме готови да потърсим сметка от нашите подчинени политиците !


Обществен съвет по Национална сигурност или пародия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!