Фандъкова обявява кандидатурата си за кмет на София утре?

Очааква се столичният кмет Йорданка Фандъкова да съобщи утре, понеделник, че ще участва в битката за поста отново, научи Епицентър.бг.

Кметът ще обяви намеренията си при поредната обикновена инспекция, а не на специална церемония.

Фандъкова сама намекна за това на 30 август по време на инспекция на ремонта на бул. „Асен Йорданов“ в столичния кв. „Дружба“. Тогава тя каза пред медиите, че в началото на септември ще изпълни своя ангажимент пред обществеността да обяви дали ще се кандидатира за кмет отново. „Разбира се, че ще изпълня своя ангажимент. Имаме много поводи да се виждаме“, каза пред медиите тя.

Напоследък Фандъкова активно инспектира ремонтите в София, появява се и на събития на ГЕРБ. В качеството си на зам.-председател на управляващата партия бе на подписването на споразумението за местните избори със СДС на 27 август. 

Йорданка Фандъкова управлява София като кмет, избран с бюлетината на ГЕРБ, от 2009 г. Тогава тя довърши мандата на премиера Бойко Борисов, след като ГЕРБ спечели парламентарните избори и той стана министър-председател.

Досега тя винаги е печелила битката за столицата на първи тур.


Източник: Епицентър

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!