Вучич пусна снимки с Радев, Орбан и Алиев: С приятели е по-лесно

Вучич пусна снимки с Радев, Орбан и Алиев: С приятели е по-лесно

Президентът на Сърбия Александър Вучич се е срещнал с Румен Радев по време на Срещата на върха на Европейската политическа общност.

Това обяви той във своя Facebook профил в няколко поредни поста.

“С президента Румен Радев разговарях за двустранните отношения, укрепването на икономическото сътрудничество и партньорството между нашите две страни и народи.

Фокусирахме се и върху ключовите въпроси на тази среща на върха на Европейската политическа общност и теми, които оформят бъдещето на Европа”, написа той към снимка с българския държавен глава.

След това Вучич публикува втора снимка – с Румен Радев, Виктор Орбан и Илхам Алиев, шегувайки се, че нямаше да са те, ако не нарушат поне едно правило.

“Тримата нямаше да сме ние, ако не нарушим поне едно правило. Въпреки че не е 17 часа, тук си вземам кратка почивка с Виктор Орбан, Илхам Алиев и Румен Радев с кафе (и чай за мен). Към края към нас се присъедини и Еди Рама.

Денят ще бъде дълъг и натоварен, но с приятели винаги е по-лесно, независимо къде се срещате”, написа Вучич и добави:

“Обсъждаме актуални въпроси от значение за нашите държави и Европа като цяло и организираме срещи в предстоящия период, защото плановете са много, а времето тече бързо.”


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!