Кирил Петков: Битката продължава

Кирил Петков: Битката продължава
Кирил Петков сподели пред Информационна агенция Булпресс, че само за няколко месеца са успели да вдигна минималната пенсия на 466лв.

Успяват да направят и детските градини безплатни, което е голям стимул за младите семейства в големите градове.

Всички знаем какви рушвети се плащат за да си уредите място в детска градина близо до вашият адрес, какви такси се плащат там.

Това неминуемо е голяма победа и стимул за повишаването на раждаемостта и в борбата с демографската криза.

Факт е и борбата с организираната престъпност в лицето на Бойко Рашков.

Спирането и на отровните зеленчуци и плодове внос от Турция, което освен, че е много хуманен ход свързан със здравето на Българската нация е и в услуга на родното производство така на пазара достигнаха нашите плодове и зеленчуци, а парите ни ще останат в страната ни, подпомагайки Българските фермери.

Освен, че е патриотично е и екологично чисто и полезно, този ход е една победа над мафията, която с внос убиваше родното.

Г-н Петков сподели, че Антикорупционната комисия трябва да заработи с Бойко Рашков начело.

Факта, че имаше голям войн срещу него от паралелната държава означава само едно, че са на прав път.

Кирил Петков сподели, че над 4 милиарда се крадат от държавата и те трябва да бъдат спрени и да си влязат в държавата като това е огромен удар срещу организираната престъпност, защото спрат ли им парите те спират да съществуват.

За Политиката по доходите той сподели, че трябва пенсиите и минималната заплата да се вдигнат, така че хората да почувстват, че доходите са вдигнати и инфлационният индекс е достигнат справедливо.

Всички виждаме как растат цените, но доходите не нарастват адекватно с тях.
Държавата е овладяна и битката с мафията е голяма, но от ПП „Продължаваме Промяната“ имат твърдата воля и решимост да я водят до край.

За Булпресс предаде Стефан Пройнов


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!