Само да попитам: Първи май, празничен ден, пътуването му до курорта “Цигов чарк” служебно ли е или частно?

Само да пием: Първи май, празник е, служебно или частно е да ходим на к.к.“Цигов чарк“?

ИНТЕРЕСНО!

Само да попитам:

1.) Първи май, празничен ден, пътуването му до курорта “Цигов чарк” служебно ли е или частно?

2.) Ако е служебно, командировка, защо жена му и децата му са с него, като какви точно в служебен план?

3.) Ако е частно, на разходка, защо е с служебни бронирани автомобили, с такъв голям кортеж, и с такава охрана?

4.) Какво мислите за изтъркания литературен детайл със смяната на колата в последния момент и намесата на Провидението, има го във всички евтини романчета с атентати?

5.) Вярвате ли, че ако някой наистина е намислил да го убива, няма да го направи, както се прави досега стотици пъти у нас, много по-лесно и сигурно, с огнестрелно оружие, като Андрей Луканов, като Илия Павлов, като разстрела на Златко Баретата в центъра на София до входа на Съдебната палата, или пък вече по-съвременно и модерно с евтин украински дрон, продават се в Мрежата, а ще залага несигурни изкопчийски взривове по шосетата като оглупял от глад партизанин през Втората световна война?

И още нещо:

По целия свят деца и малолетни по принцип не се превозват в държавен служебен брониран автомобил, който е брониран заради предположението, че може да е обект на обстрел, даже с гранатомет, до човек, който по презумпция е потенциален обект на отмъщения и атентати заради служебния си статут и заради дейността си.

Акад. Петър Иванов


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!