1 година Ковид-19. Добре ли сте? С парите

Защо денят започва така?

Защото от днес влиза в сила частичен локдаун в София, Варна и Велико Търново. Големите ученици в 4 области се връщат да учат вкъщи.

Каква ще бъде присъдата на първа инстанция за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина? Очакваме решението днес.

А може би, защото концесионерите на черноморските плажове отново умуват как да привлекат българите за лятото.

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Година след като пандемията от КОВИД стигна и до България, повечето от нас се питат кога ще му се види краят. За някои хора това беше година, в която останаха без работа, за други – период на допълнителни възможности за кариера и по-високи доходи. А какво ни очаква в близките месеци, все още е трудно да се предвиди и зависи от много фактори. Оптимизъм, поне за икономистите, дава зимната прогноза на Европейската комисия за страната ни – нарастване на брутния вътрешен продукт с 2.7 процента през тази година, или с около 0.1 процента повече спрямо есенната. Но ние се интересуваме от вашето усещане за изминалата година.

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!