Апаратна импулсна терапия – сигурност за мъжа в интимните моменти

Какво е приложението?

При всички степени на проблеми с ерекцията, болест на Пейрони (изкривяване на половия член) и простатит. Методът е утвърден в световната медицинска практика и заложен в препоръките на Американската и Европейската урологични асоциации като първа линия на терапия при сексуални нарушения. Лечението е фокусирано върху причината, а не върху симптомите – резултатът е образуване на нови кръвоносни съдове, засилване на кръвоснабдяването в тазовата област, подобряване и стабилизиране на мъжката потентност.

Как протича лечението?

Специален накрайник се доближава до повърхността на кожата в няколко зони на тазовата област и половия член. Селектирано се подават специфични импулси, които активират естествения процес неоангиогенеза – производството на нови кръвоносни съдове. Стимулира се кръвообращението, засилва се кръвотокът, тъканите на половия член се „хранят“ пълноценно и се повлиява позитивно механизмът на ерекцията.

Какъв е резултатът?

След серия от 6 процедури, се постига стабилност и подобрена функционалност на ерекцията и съответно сексуалните възможности. Процедурите са безболезнени, неинвазивни и с доказана ефективност. Резултатът настъпва до 2-3 седмици след започване на лечението и е траен във времето.

При болест на Пейрони импулсите подпомагат намаляването на плаките, предизвикващи изкривяване на половия член и болезненост при сексуалния контакт.

При простатит терапията премахва отока от възпалението на простатата, чувството за дразнене, тежест и парене.

ЛЕЙЗЪР МЕД – иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест.

Още в Лейзър Мед: вирусологична лаборатория с 2 централни локации в гр. София.

Резултат до 17:00 часа в деня на пробовземането.

Ценоразпис:

– RT-PCR тест – 90 лв.,

– бърз антигенен тест – 26 лв.,

– тест за антитела за SARS-CoV-2 качествен анализ – 28 лв.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

http://www.lazermed.bg

* съдържание на Лейзър Мед


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!