Апаратна терапия подобрява потентността като активира естествените биологични процеси в организма

За всеки мъж първият сексуален неуспех попада в сферата на неприятните изненади – чувал е за него, но не е очаквал да му се случи. Ако бързо успее да се отърси от преживяното, рискът от скорошна „засечка“ е минимален. Но ако психологическото напрежение и неувереност установят превес, то последващите интимни контакти могат и да се разминат с представата за удоволствие. Случаите на повторяемост са сигнал за влошаване на сексуалната функция на мъжа в резултат на възрастови изменения в организма или на здравословни неразположения.

Какво може да се направи? На първо място, консултация с уролог, практикуващ сексуална медицина. Само опитен специалист може да диагностицира типа на сексуалното нарушение, както и да определи причината за възникването му. Тя може да е относително безобидна – преумора, стрес или депресия, но може да бъде и физиологична – хормонални и/или съдови нарушения. Диабет, високо кръвно налягане, сърдечно-съдови заболявания увреждат мрежата от кръвоносни съдове в таза и половия член и възпрепятстват нормалното кръвоснабдяване. А стабилната ерекция възниква и се поддържа при наличието на добър кръвоток.

Апаратната импусна терапия подпомага естественото образуване на нови кръвоносни съдове, разширява съдовата мрежа и подсилва кръвотока. Комплексното й въздействие върху кръвоснабдяването създава условия за бързо и устойчиво подобряване на сексуалните възможности. Методът е утвърден като първа линия на терапия при ЕД, Пейрони и простатит.

При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

ЛЕЙЗЪР МЕД – иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест.

Още в Лейзър Мед:

Вирусологична лаборатория с 2 централни локации в гр. София. Резултат до 17:00 часа в деня на пробовземането.

Ценоразпис:

– RT-PCR тест – 90 лв.,

– бърз антигенен тест – 26 лв.,

– тест за антитела за SARS-CoV-2 качествен анализ – 28 лв.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

http://www.lazermed.bg


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!