В Бургас спипаха дрогиран шофьор с фалшива белгийска книжка

Полицаите в Бургас спипаха дрогиран шофьор с фалшива белгийска книжка. На 13 декември в района до бензиностанция в кв. „Победа“, служители на полицията спрели за полицейска проверка лек автомобил „Фолксваген Шаран“, с бургаска регистрация, управляван от 29 годишен бургазлия. Водачът представил белгийска шофьорска книжка. 

Констатирано е, че свидетелството за правоуправление е фалшиво, а на водача е съставен акт и са свалени регистрационните табели на управлявания от него лек автомобил, съобщават от полицията в Бургас.

Бургазлията е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като втората проба е била положителна – за употреба на амфетамин, метамфетамин и канабис.

Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. В купето на автомобила под шофьорската седалка полицейските служители намерили топче с канабис с тегло около 4 грама.

Бургазлията е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!