Двама загинали и петима ранени след стрелба на автомобилно изложение в Лос Анджелис (снимки)

Двама души загинаха, а петима бяха ранени при стрелба по време на автомобилно изложение в парк в Лос Анджелис, съобщиха от противопожарната служба, предаде Reuters. 

Парамедици са откарали седем души в болници в района, а двама от тях, мъж и жена, по-късно са починали от раните си, заяви Брайън Хъмфри, говорител на пожарната.

Снимка: AP/БТА

Жертвите на стрелбата, четирима мъже и три жени, са на възраст от 23 до 54 години, каза Хъмфри. До момента не са изяснени причините за трагичната случка. 

Вижте всички снимки ТУК >>>

Автомобилното изложение не е било официално планирано събитие, посочи още Хъмфри. Като част от автомобилната култура в Южна Калифорния собствениците на автомобили често се събират на обществени места, за да покажат колите си.

Снимка: AP/БТА

Полицията все още не е съобщила дали е идентифицирала заподозрени.

Peck Park е обществен център в Сан Педро, който разполага с бейзболно игрище, парк за скейтборд, гимнастически салон и пешеходни алеи.

Снимка: AP/БТА


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!