Заловен е заподозреният за тройното убийство в Рогош

Има задържан заподозрян за тройното убийство, случило се вчера привечер в пловдвското село Рогош, съобщи Нова тв. Мъжът е племенник на жертвите. Извършва се претърсване в дома му.

Тройно убийство в пловдивското село Рогош

Убитите са баща и двамата му синове, които са с прострелни рани. Една жена е ранена и е в болница.

Мъж на име Николай е застрелял с пушка чичо си Енчо и двамата си братовчеди – Стефан на 45 години и Веско на 50 години, съобщи местният сайт trafficnews. Има и ранена жена в ръката, която е дъщеря на по-големия от убитите братя. Задържаният Николай е баща на две деца.

По първоначални данни убийството е извършено в една от махалите на селото след скандал за наследство. Става дума за имот, разказват съседи.

Към 18 часа в събота в къщата на жертвите са нахлули роднини, които започнали да спорят кой да получи имота. Един от тях изважда пистолет и прострелва тримата мъже.

Според очевидци на трагедията, жертвите са разстреляни с незаконна пушка.

„Застреля ги там, където спят. Вече бяха умрели, а той зареди отново пушката и продължи да стреля по тях“, разказват очевидци.

„Стрелецът е задържан. Полицията продължава действия по разследване на случая“, каза Величка Величкова, кмет на село рогош. По думите й в семейството имало напрежение в семейството.

Прокуратурата и МВР отказват коментар по случая.

Хората споделят, че са шокирани от случилото се. Никой от тях не е имал проблеми със загиналите.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!