Издирват шофьор, качил се с джип по стълби в центъра на Ботевград (видео)

Полицията в Ботевград издирва шофьор, демонстративно погазил правилата за движение в центъра на града. Случаят е от малките часове на събота срещу неделя.

От кадри, заснети от видеокамерите на Общината Ботевград. се вижда как шофьор на джип се движи необезпокоявано по пешеходната зона на града и дори изкачва стълбите на Младежкия дом, в който се помещава дискотека, съобщи местният сайт „Балканец“.

Нарушителят два пъти щурмува стъпалата, не го смущава дори фактът, че покрай него минават хора. Един дори отваря вратата откъм водача и се опитва да разбере какво става, но джипът тръгва назад.

Той е установен, живее в ботевградското село Врачеш, но не е открит на адреса. По неофициална информация в момента дори не е в България, предаде bTV.

Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов се надява мъжът да бъде задържан и да получи ефективна присъда.  По думите му за подобно нарушение в града нарушител вече е лежал в затвора


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!