Има задържан за убийството на швейцарския бизнесмен в Кладница

Привлечен като обвиняем за умишлено убийство на швейцарския бизнесмен Удо Ланге в пернишкото село Кладница е 57-годишен мъж с инициали Б.П., съобщиха от прокуратурата. Той е задържан за срок от 72 часа. 

Разследващите: Няма задържан за убийството на швейцареца, само разпитани свидетели

Смъртта на постоянно пребиваващия у нас чужденец бе причинена на 11 август. Сигнал в полицията подаде към 20:30 ч. същия ден съпругата му, която го намерила на пода в гаража. Аутопсия на следващия ден установи прободна рана в белия дроб.

В хода на разследването са извършени огледи на местопроизшествието, проведени са разпити на свидетели, иззети са записи от камери за видеонаблюдение, направена е аутопсия от съдебен лекар, назначени са експертизи.

Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия за тежкото престъпление.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!