Костадин Костадинов – той ли е прероденият Давид?

Костадин Костадинов - той ли е прероденият Давид?
Много се изписа за предсказания, митове и легенди, но дали Костадин Костадинов е новият Давид?

Той ли е избраният да поведе България от пророчеството на Севрюкова Дойде ли времето да се сбъдне пророчеството? Сред нас ли е вече духът на преродения Давид от пророчеството на Слава Севрюкова.

„Духът на преродения Давид е тук, в България. Той ще изиграе изключително важна роля на политик и ще оттласне страната напред.“, казва тя. Ванга пък казва:

Този политик ще изведе България напред. И двете го описват като висок мъж, който ще успее да стопли отношенията ни с Русия. Оглеждайки се в съвременните политици виждаш един, който рязко се откроява. Наричат го политикът на новото време, новият политик.

Партията му Възраждане се превръща във все по-голям фактор. Тя привличат постоянно нови симпатизанти. А той – Костадин Костадинов си позволява това, което никой друг преди него не си е позволявал – политика на честност и почтеност. Различна и независима политика.

Прави я по нов начин – непокорен и непримирим. Не се колебае да изрече или просто да изкрещи, че България може да е независима . Пророчеството още казва, че „след като се сменят 14 правителства от началото на промяната”, начело на страната ще застане велик държавник, който ще я поведе към възход.

Този бъдещ политик е вече роден и живее сред нас. В началото на 80-те години е бил 7-годишно дете“ Костадин Костадинов е роден 1979 г. и точно през 80-те е бил момче в първи клас. Севрюкова още казва, че когато всичко се срине, мъж на 44 години ще застане начело на държавата и ще я изведе.

Думите на леля Слава за спасителя на България са от 80-те години и буквално са: „…виждам го като момченце на осем-десет години и той ще играе много важна роля в управлението на страната”. Сега би трябвало да е около 40 годишен.

Точно толкова на колкото е Костадинов сега. Той ли е политикът на новото време съхранил духа, който ще помогне на България, за да се превърне в малката Швейцария – богата и в разцвета си? Той ли е прероденият Давид? Високият мъж, който ще помогне на България, Костадин Костадинов.

В крайна сметка всеки сам решава, но има сили по-големи на света, има сили, които променят съдби, има сили на които никой не може да се противопостави и ако е той новият Давид то той рано или късно ще поведе народът си.

Купуването и продаването на гласове е престъпление, но знай с бюлетина номер 11 можеш да промениш съдбата на цяла България не само твоята. Как мислите той ли е новият Давид?


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!