Откриха разчленен труп в Бургас

Откриха разчленено тяло на мъж в Бургас. Според непотвърдена информация то е на изчезналия на 2 август Юмер Мехмед. Тялото е докарано снощи в бургаската морга от криминалисти на части, в чували, съобщи Нова телевизия.

Обвиниха крупен бургаски бизнесмен за отвличане

Задържан за отвличането на Юмер е бизнесменът Станимир Рагевски. Вчера Окръжната прокуратура в Бургас внесе искане в съда за постоянното му задържане под стража.

Според непотвърдена все още информация, задържан по случая е още един мъж. Към този момент разпитите на двамата продължават.

Все още не е ясно дали Станимир Рагевски е замесен с изчезването преди 10 месеца на Теодора Бахлова от Бургас.

Дъщерята на бургазлийката съобщи в профила си във Фейсбук, че друг задържан по случая е направил самопризнания, че майка й също е убита. На този етап информацията не се потвърждава от полицията.

Припомняме, че преди дни в „Здравей, България“ разказаха за млада жена от Бургас, която издирва майка си от почти една година. На 29 октомври миналата година около 16 часа дома си напуска Теодора Бахлова, която е брокер на недвижими имоти. Оттогава жената е в неизвестност. От края на миналата седмица в Бургас близки и полиция издирват и млад мъж на име Юмер Мехмед. Седмица преди това той е бил в ареста като част от групата задържани с Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите. Мехмед е освободен преди дни, но после изчезнал от строителен обект, където работел.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!